Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt: [Datum]

Dit zijn de algemene voorwaarden van Online-Apotheek-Medicijnen.com (“wij”, “ons” of “onze”) die van toepassing zijn op uw gebruik van onze website en onze diensten. Door onze website te bezoeken en onze diensten te gebruiken, stemt u in met deze voorwaarden. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt.

  1. Bestellingen en Betalingen

1.1. Door een bestelling te plaatsen op onze website, verklaart u dat u minstens de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt en bevoegd bent om een bestelling te plaatsen voor de producten die u selecteert.

1.2. Alle prijzen op onze website zijn in euro’s en zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenen.

1.3. Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op onze website worden vermeld. Alle betalingen worden veilig verwerkt via een beveiligde betaalgateway.

  1. Levering

2.1. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenen en is afhankelijk van uw locatie en de beschikbaarheid van de producten.

2.2. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering als gevolg van overmacht, zoals natuurrampen, stakingen, of vertragingen bij verzendpartners.

  1. Gebruik van de Website

3.1. U stemt ermee in om onze website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of de werking van de website verstoort.

3.2. U mag geen materiaal plaatsen, verzenden of anderszins verspreiden dat onwettig, bedreigend, lasterlijk, beledigend, obsceen, pornografisch of schadelijk is voor minderjarigen.

  1. Intellectuele Eigendom

4.1. Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, pictogrammen, en software, is eigendom van Online-Apotheek-Medicijnen.com of onze licentiegevers en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

4.2. U mag de inhoud van onze website niet reproduceren, wijzigen, distribueren, tentoonstellen, verzenden, verkopen, verhuren, in licentie geven, of anderszins exploiteren zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

  1. Aansprakelijkheid

5.1. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere, gevolg- of exemplarische schade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of de producten die via onze website worden gekocht.

5.2. In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met vertragingen of onderbrekingen in de werking van onze website, verlies van gegevens, of fouten of omissies in de inhoud van onze website.

  1. Wijzigingen in de Voorwaarden

6.1. We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Het team van Online-Apotheek-Medicijnen.com