Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: [Datum]

Dit privacybeleid beschrijft hoe Online-Apotheek-Medicijnen.com (“wij”, “ons” of “onze”) persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt en beschermt wanneer u onze website bezoekt of gebruik maakt van onze diensten.

Verzameling en Gebruik van Persoonlijke Gegevens

Wanneer u onze website bezoekt of een bestelling plaatst, kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens van u verzamelen, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en medische geschiedenis. We verzamelen deze gegevens om uw bestelling te verwerken, uw account te beheren, en om contact met u op te nemen indien nodig.

We kunnen ook automatisch informatie verzamelen over uw apparaat en uw gebruik van onze website met behulp van cookies en vergelijkbare technologieën. Deze informatie kan uw IP-adres, browsertype, internetprovider, bezochte pagina’s en klikgedrag omvatten. Deze gegevens worden gebruikt voor analysedoeleinden en om de prestaties en functionaliteit van onze website te verbeteren.

Bescherming van Persoonlijke Gegevens

We nemen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en nemen passende maatregelen om deze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. We maken gebruik van industriestandaard beveiligingsmaatregelen en -procedures om de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens te waarborgen.

Delen van Persoonlijke Gegevens

We delen uw persoonlijke gegevens alleen met derden zoals vereist om uw bestelling te verwerken, zoals verzendbedrijven en betalingsverwerkers. We zullen uw gegevens niet verkopen, verhuren of verhandelen aan derden voor marketingdoeleinden.

Uw Rechten

U heeft het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die we over u hebben, om deze te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of vragen om beperking van de verwerking. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens om uw rechten uit te oefenen.

Wijzigingen in het Privacybeleid

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Contact

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via [contactgegevens].

Bedankt voor het vertrouwen in Online-Apotheek-Medicijnen.com. We waarderen uw privacy en doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Online-Apotheek-Medicijnen.com